"Science is merely an extremely powerful method of winnowing what's true from what feels good." Carl Sagan

Καποια στοιχεια για τη δουλεια μας

Είμαστε απόφοιτοι μεταπτυχιακού σε σχολές βιολογίας, χημικού και ιατρικής και αναλαμβάνουμε μεταφράσεις αγγλικών paper και reviews του αντίστοιχου περιεχομένου με το αντικείμενό μας. Η κοστολόγηση γίνεται με βάση τον αριθμό των σελίδων. Επιπλέον μεταφράζουμε κείμενα και σε άλλες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά)

Πέρα όμως από τη δουλειά μας θέλουμε να δημιουργήσουμε μέσα από αυτό και ένα διαδραστικό blog όπου μπορείτε στα σχόλιά σας να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τη μετάφραση διαφόρων όρων ή με εργασίες και με τον τρόπο αυτό να αναπτυχθεί ένας διάλογος μεταξύ σας και μεταξύ μας που θα μας δίνει ερεθίσματα για να κάνουμε τη δουλειά μας καλύτερη..

We are graduates with master's degree in clinical biochemistry and molecular diagnostics. We undertake translation of scientific papers from english to greek, french, german, spanish and vice versa..

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΡΤΙΟΣ 2012: ΜΗΝΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΥΡΟΕΠΙΣΤΗΜΕΣ


Τέσσερεις φορείς, η Ελληνική Εταιρεία για τις Νευροεπιστήμες, το Ίδρυμα Ευγενίδου, η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων και η Ελληνική Εταιρεία μελέτης  της Δ.Ε.Π.Υ., ενώνουν τις δυνάμεις τους και συντονιζόμενοι από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Dana Alliance for Brain διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Θέτοντας τον γενικό τίτλο  «ΜΑΡΤΙΟΣ 2012: MHNAΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΥΡΟΕΠΙΣΤΗΜΕΣ» οι διοργανωτές φορείς προσκαλούν το κοινό σε μια σειρά δράσεων που θα πραγματοποιηθούν καθ΄ όλο τον μήνα Μάρτιο, στο Ίδρυμα Ευγενίδου, με στόχο να ενημερώσουν το Ελληνικό κοινό σχετικά με την πρόοδο των ερευνών για τον εγκέφαλο με τρόπο έγκυρο και ταυτόχρονα απλό και κατανοητό και να φέρουν τον κόσμο πιο κοντά στο ευρύ πεδίο των Νευροεπιστημών.

Επιστήμονες πολλών και διαφορετικών ειδικοτήτων και βέβαια διαπρεπείς Νευροεπιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συνομιλήσουν με το κοινό μέσα από διαφορετικές και πρωτότυπες δράσεις. Ομιλίες, βιβλιοπαρουσιάσεις, σχολικοί διαγωνισμοί, εκθέσεις βιβλίων, έκθεση επιστημονικής φωτογραφίας, δραστηριότητες, αφηγήσεις και πειράματα στη Διαδραστική Έκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου, είναι μερικά μόνο από όλα όσα προγραμματίζονται για τον μήνα Μάρτιο.
Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη, απαραίτητη είναι όμως η δήλωση  συμμετοχής στο τηλέφωνο 210 9469688. Εξαιρούνται οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στα πλαίσια του προγράμματος της Διαδραστικής Έκθεσης Επιστήμης & Τεχνολογίας τα Σαββατοκύριακα.
Σημειώνεται ότι υπάρχει η δυνατότητα διερμηνείας στην Ελληνική Νοηματική γλώσσα κατόπιν έγκαιρης ενημέρωσης στο τηλέφωνο 210 9469688 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: elinat@eugenfound.edu.gr

Για να κατεβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων πατήστε εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου