"Science is merely an extremely powerful method of winnowing what's true from what feels good." Carl Sagan

Καποια στοιχεια για τη δουλεια μας

Είμαστε απόφοιτοι μεταπτυχιακού σε σχολές βιολογίας, χημικού και ιατρικής και αναλαμβάνουμε μεταφράσεις αγγλικών paper και reviews του αντίστοιχου περιεχομένου με το αντικείμενό μας. Η κοστολόγηση γίνεται με βάση τον αριθμό των σελίδων. Επιπλέον μεταφράζουμε κείμενα και σε άλλες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά)

Πέρα όμως από τη δουλειά μας θέλουμε να δημιουργήσουμε μέσα από αυτό και ένα διαδραστικό blog όπου μπορείτε στα σχόλιά σας να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τη μετάφραση διαφόρων όρων ή με εργασίες και με τον τρόπο αυτό να αναπτυχθεί ένας διάλογος μεταξύ σας και μεταξύ μας που θα μας δίνει ερεθίσματα για να κάνουμε τη δουλειά μας καλύτερη..

We are graduates with master's degree in clinical biochemistry and molecular diagnostics. We undertake translation of scientific papers from english to greek, french, german, spanish and vice versa..

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ο θάνατος 4 παιδιών οδήγησε την Ιαπωνία στην κατάργηση 2 εμβολίων της Pfizer και της Sanofi


The entrance of Pfizer World headquaters in New York City, August 31, 2003. REUTERS/Jeff Christensen

Τo υπουργείο Υγείας της Ιαπωνίας σταματά τη διανομή και χρήση των εμβολίων έναντι της μηνιγγίτιδας και της πνευμονίας που παρασκευάζονται από τη Pfizer Inc και τη Sanofi-Aventis SA, λόγω του θανάτου 4 παιδιών... 
Τα παιδιά αυτά πέθαναν πολύ σύντομα μετά τον εμβολιασμό. Μολονότι δεν είναι ακόμα σαφής η σύνδεση μεταξύ των εμβολιασμών και των θανάτων καταστέλλεται η χρήση αυτών των εμβολίων έως ότου γίνει και ολοκληρωθεί η ενδελεχής έρευνα. 
Η επιτροπή του υπουργείου συνεδρίασε χτες προκειμένου να συζητήσει τα μέχρι τώρα ευρήματα. 
Η αξία των μετοχών της Pfizer έχει πέσει κατά 0,5% και το εν λόγω εμβόλιο, γνωστό ως Prevenar ήταν πολύ σημαντικό για την εταιρεία καθώς οι πωλήσεις του στις Η.Π.Α. ήταν πολύ ανεβασμένες.
Οι υπεύθυνοι στο χώρο της Υγείας στην Αμερική αναφέρουν ότι γνωρίζουν τα 4 περιστατικά θανάτου στην Ιαπωνία, αλλά ως τώρα δεν είχαν αντίστοιχες περιπτώσεις στις Η.Π.Α. 
Το FDA (Παγκόσμιος οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων_Food and Drug Administration) και τα κέντρα ελέγχου και πρόληψης ασθενειών "θα συνεχίσουν να ελέγχουν την ασφάλεια όλων των εμβολίων συμπεριλαμβανομένων και των 2 αυτών εμβολίων της Pfizer και SANOFI" δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου του FDA, Shelly Burgess.
To Φεβρουάριο του περασμένου έτους οι υπηρεσίες υγείας της Σκανδιναβίας δήλωσαν ότι δεν υπήρχε συσχέτιση μεταξύ των θανάτων των 3 παιδιών και των εμβολίων.
Τρία από τα παιδιά που πέθαναν στην Ιαπωνία έλαβαν τόσο το Prevenar όσο και το ActHIB. Ακόμη τρία από τα παιδιά αυτά έλαβαν επίσης και ένα μίγμα εμβολίων έναντι της διφθερίτιδας, του κοκίτη και του τετάνου την ίδια μέρα. 
Τρία από τα παιδιά αυτά πέθαναν μια μέρα μετά τον εμβολιασμό, ενώ οι θάνατοι συνέβησαν μεταξύ 2 και 4 Μαρτίου. 
Αντιπρόσωποι των εν λόγω φαρμακευτικών εταιριών δήλωσαν ότι θα είναι συμμέτοχοι στην έρευνα που θα διεξαχθεί. 
Εκπρόσωπος της Sanofi δήλωσε ότι η εταιρεία έχει στείλει πάνω από 3 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου ActHIB στην Ιαπωνία από το 2008 ενώ αντίστοιχα εκπρόσωπος της Pfizer μίλησε για 2 εκατομμύρια δόσεις του Prevenar από πέρυσι. 
Μπορείτε να βρείτε την αγγλική πηγή εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου